Rode Kruis Examen Training

EHBO instructeur

Het soort opleiding dat je moet volgen wordt bepaald door het niveau van je opleiding en de rol die je als instructeur gaat spelen. In het algemeen moet u een cursus eerstehulpverlening hebben gevolgd die voldoet aan de voorschriften van het Rode Kruis, met inbegrip van de voltooiing van de cursus eerste hulp en het examen. Daarnaast moet u in het bezit zijn van een diploma eerst hulp opleiding.

De basis van je opleiding wordt bepaald door de rol die je vervult en die je van het Rode Kruis hebt gekregen. Als je bijvoorbeeld in dienst bent als instructeur, zal je opleiding gericht zijn op de werkgever en gerelateerd zijn aan hun programma. Ben je vrijwilliger bij het Rode Kruis en kun je in je vrije tijd je opleidingsdiploma’s meenemen en afgeven bij de organisatie.

Je moet onze vuisthulp instructeur cursus volgen als je van plan bent om als instructeur van het Rode Kruis te gaan werken. Deze cursus behandelt het leren van op theorie gebaseerde hulpverleningsprocedures. Het is geen vervanging van de eerste hulp cursus. In essentie zal uw opleiding een kort pakket zijn van training en opleiding ter voorbereiding op het certificatie examen. Daarnaast moet u een schriftelijk examen afleggen dat door het Rode Kruis wordt afgenomen. Het examen wordt niet online afgenomen, maar u moet fysiek een bezoek brengen aan een opleidingscentrum van het Rode Kruis.

Zodra u uw cursus hebt afgerond, moet u het Rode Kruis-examen afleggen. Dit zal online gebeuren en zal bestaan uit theorie- en vaardigheidstesten. Alleen leraren mogen deelnemen aan het examen van het Rode Kruis. U moet alle vragen van het examen, dat bestaat uit een theorie- en vaardighedentoets, goed maken.

Zodra u het Rode Kruis-examen hebt afgelegd, ontvangt u uw certificering. Totdat u gecertificeerd bent, kunt u als EHBO instructeur op elk niveau worden ingezet, hetzij als beroepsbeoefenaar of als vrijwilliger bij een medische organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.