Richtlijnen voor rolstoelveiligheid

Rolstoel kopen

Lees de veiligheidsrichtlijnen voor de veiligheidsgordel die op de achterkant van de stoel staan afgedrukt. Wij bieden goedkope, veilige en betrouwbare rolstoelen. Als u zelf een rolstoel huurt, is het belangrijk te weten dat u ze kunt voeden met draagbare voedingsmiddelen zoals crackers of water. Eieren en ander voedsel zijn meestal beter dan tafelresten. Als u een rolstoel huurt, zorg er dan voor dat u de juiste maat bestelt (of maak een maatbestelling, de rolstoel zal of te groot of te klein zijn). Parkeren op straat kan soms erg druk worden, dus vermijd het gebruik van openbare toiletruimten als er geen rolstoel is. Rolstoelen kunnen gevaarlijk zijn als ze beschadigd of overbeladen zijn. Het is beter om een rolstoel bij ons te bestellen als wij hem niet persoonlijk hebben ontvangen. Als wij hem niet ontvangen, claim de rolstoel dan direct bij ons. Let er op dat de rolstoel ongelakte, gladde of geen oppervlakte wielen heeft. Zelfs als we een bestelling in goede staat hebben ontvangen, kan de rolstoel in verschillende kleuren komen.

Zijn er rolstoel dutjes beschikbaar?

Ja, we zijn ons bewust van het feit dat veel mensen hun rolstoel mee moeten nemen naar de badkamer. Als de rolstoel zwaarder is dan 25

kilo’s die alleen kunnen worden opgerold en in het water worden gezet (zie FAQ #4). Dit is echter slechts een richtlijn. Veel mensen vinden het lage gewicht van het waterbed voor hun rolstoel zelfs een ernstige belemmering en geven de voorkeur aan het meer comfortabele draaiwiel of een kleine kinderstoel.

Krijg ik een ondertekend ontvangstbewijs?

Ja, alle bestellingen worden ondertekend. Als de klant het ontvangstbewijs niet wil ondertekenen omdat hij daar moeite mee heeft, wordt het artikel teruggestuurd naar de verkoper. Dat maakt uw huur nog gegarandeerd. Om u te laten registreren en uw e-mail traceerbare gegevens te ontvangen, tekent u in de sectie “Mijn eigendom registreren”, u zult meer te weten komen over die sectie.

Als ik een rolstoel koop, kan ik dan reserveonderdelen krijgen?

Ja, als je de rolstoel hebt geïnstalleerd, kun je reserve-onderdelen krijgen. Maar als u de rolstoel koopt als een geschenk, moet u niet verwachten dat u reserveonderdelen heeft, zelfs niet in een van onze grote winkels met enkele duizenden rolstoelen en andere artikelen. Vraag het ons voordat u een aankoop doet.

Zijn rolstoelen goedkoop? Hoeveel kosten ze?

Wij hebben een breed scala aan rolstoelmodellen. De prijs van rolstoelen wordt bepaald door vele factoren, waaronder: de grootte en het gewicht van de rolstoel; de beschikbaarheid van alle onderdelen; de beschikbare leverancier; en dus ook door de vraag en de marktprijs.

Lees meer:
Rollator kopen
Scootmobiel kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.