Hoe maak je je auto schoon?

Auto reinigen Den Haag

Optimale resultaten worden verkregen wanneer een auto op de juiste wijze wordt gereinigd in een goed verlichte ruimte met een goed zuurvrij shampo-product. Het belangrijkste doel is om de uiterst belangrijke oppervlakken van het interieur van uw auto zo vrij mogelijk te maken van vuil en verontreinigingen.

De eerste stap bij het reinigen van uw auto is het scheiden van de verontreinigingen van de lak met behulp van geschikte producten. Zelfs de waterdichting van uw auto kan worden verbeterd door te wassen in combinatie met een shampoo-product en dat geldt ook voor de zijkanten van uw auto. Het is raadzaam producten te kiezen die speciaal zijn ontwikkeld voor het reinigen van vinyl, leder en kunststoffen, omdat deze gemakkelijk worden ingesloten door een TraditionalWD wax of polish.Na het reinigen met de hand, is het vrij eenvoudig om de auto vervolgens met een pony of autowasmachine op een geautomatiseerde manier te behandelen. Ook hier is het raadzaam om een shampoo product te kiezen om de oppervlakken van uw auto te reinigen.

Om af te ronden, retoucheert u eventuele krassen of beschadigingen en houdt u uw auto zo glanzend mogelijk voor de volgende keer. Het belangrijkste doel van deze stappen is om uw auto een goede levensduur te geven en zonder showstopper, want met de hand schoonmaken kan nogal lastig zijn.

Ammoniak 5,5% oplossingen werken zeer goed bij het doorsnijden van vuil dat zich op schaduwrijke plaatsen bevindt, naast het doorsnijden van dalende temperaturen. Ammoniak fixeert een film van opgedroogde lak op het oppervlak en sluit ook essentiële vuildeeltjes weg. Het is een geweldig poetsmiddel voor motorvoertuigen, afhankelijk van de staat van de auto.

Chrysler Detailing brengt lichtjes een Citrus Wash Wax aan op een deel van uw auto. wervel de wash wax in de gewenste richting nadat de wax is ingetrokken, dit helpt het om micro-organismen te elimineren die de lak kunnen aantasten.

Voor het bevuilen moet een microvezeldoek worden gebruikt, zodat het contactoppervlak vrij is van vuil, alleen op deze manier is een krachtig shampoo-product niet nodig.

Een gritbeschermer moet samen met een buffer worden gebruikt om krassen te voorkomen en het verwijderen van leersporen van het lakwerk te vergemakkelijken.

Een schuursponsje mag niet alleen worden gebruikt, een sponsje is voldoende. De afmetingen van een schuursponsje moeten in verhouding staan tot het volume van de slok en de oppervlakteruwheid van de korrel voor het beste reinigingseffect.

Een microvezeldoek moet worden gebruikt om het lakwerk te verzachten nadat het gripleder is gebruikt om het oppervlak te verzachten.

Er moet een plastic of rubber gritbescherming worden gebruikt om krassen op plastic onderdelen te voorkomen en om blootstelling van de omgeving aan het lakwerk te helpen voorkomen.

Een speciaal polijstmiddel voor kunststof moet worden gebruikt om verontreinigingen van het oppervlak te verwijderen die een toegewijde per ongeluk zou kunnen gebruiken, vooral als het metaaloppervlak scherp is of als de randen zijn afgerond.

Nadat het lakwerk op hoog niveau is gerestaureerd, moet een daartoe bestemd product worden gebruikt om de lak te beschermen.

Een plastic oppoetsend product zou moeten worden gebruikt om oppervlakteverontreinigingen te verwijderen alvorens te snijden en af te werken.

Een speciaal product voor het oppoetsen van kunststof moet worden gebruikt om oxidatievlekken te verwijderen alvorens de gebreken aan het oppervlak te verhelpen.

Nadat de lak is gepolijst, in de was gezet of beschermd, moet een daartoe bestemd product worden gebruikt om de lak te beschermen.

Een beschermkap moet worden gebruikt om krassen op kunststof oppervlakken tijdens het polijsten te voorkomen.

Een miniatuur detailer nessiper moet worden gebruikt om het leder, plastic of metalen oppervlakken na het schoonmaken op volgorde te polijsten om een vergelijkbaar effect te verkrijgen als wanneer een snijbrander het oppervlak polijst.

Een microvezeldoek moet worden gebruikt om de lak te verzachten na het snijden en afwerken.

Andere producten worden gebruikt voor speciale afwerkingen, die specifieke toepassingen hebben als onderdeel van een proces om een rijke en diepe kleur van het tapijt te garanderen.

Maar als de bovengenoemde methodes niet genoeg comebacks en waarde voor gelddoeleinden voor uw auto restauratieproject aanbieden, zijn er een aantal online consortia die volledig en gedetailleerd inzicht op de webpagina’s creëren en een één van een soort douaneschilderwerk voor u en/of bedrijf zullen creëren te hebben. Deze bedrijven kunnen een volledige waaier van originele nieuwe ontwerpen aanbieden, die zowel douane als generische autografiek omvatten. Zij zijn ook in staat om de bron veel van deze ontwerpen, dus je bent in staat om unieke afwerkingen die voorafgaande kennis niet zou hebben toegestaan dat u voorstellen mogelijk te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.