Hoe kies je de beste bloemen voor je bruiloft?

Trouwboeket

Hoogwaardige, ambachtelijke boeketten met fondantversieringen en getinte glazen bloemblaadjes zijn zo moeilijk te vinden als het maar kan.

De kosten per boeket variëren van $30-$50 USD en het boeket kan wel 100 pond wegen. Sommige bloemisten hebben een hogere prijs dan anderen. Veel bloemisten zijn in het seizoen en zullen met u werken op basis van het seizoen. Ook rekenen ze graag met het volume. Het is ook belangrijk op te merken dat boeketten niet alleen gaan over hoe mooi ze eruit zien. Een doordacht boeket is een statussymbool van de bruid.

3 – Fancy en Couture

Vintage gemengde bloemstukken zijn een geweldige voortzetting van het verleden klassieke bloemen andt. De vaas is traditioneel bezet met boeketten in de middelste tuit van de vaas. Vlekken van bruidsroze, rood, wit, en blauw sport papieren facings omringen edelstenen en juwelen. Maar hoe zit het met bloeiende bloemen zoals groenblijvers of klaprozen? Laat u niet in verwarring brengen. Dat zijn geen ‘fleurige feestbloemen’ en ze worden bedekt achter de afbeelding van het huwelijksregister (of een prachtig spiraalbehang in de receptieruimte).

Bloemen, indien beschikbaar, moeten niet-generiek zijn. Ze moeten worden vermeld in de huwelijksuitnodiging.

Vintage Party Planners – elke partyplanner zal invloed hebben op de look en stijl van de bruiloft ambiance volgens elk feestprogramma en de voorkeuren van de gasten. U zult veel opties hebben en uw eigen bloemenboeketten regelen. Deze bloembakken zijn perfect als u aan het tuinieren bent, want ze staan voor uitgestrektheid en onbegrensde mogelijkheden. Wat is er speciaal? Jij, de aanstaande bruid, kunt elke soort bloem krijgen die je maar wilt met deze alternatieve plantenbakken. Verkrijgbaar bij uw lokale bouwmarkt of online!

8 Exotische bloemen die je in je boeket kan hebben

Er zijn tal van exotische bloemen die u kunt mengen en combineren met uw boeket. Deze niet-generieke decoratieve bloemen zijn onder andere: Andy-haar, runnerbonen, Taxus groot en andere planten waarvan het hert bekend is dat ze ze eten. Deze planten zullen uw boeketten overnemen. Als u ze eenvoudig en zoet wilt houden, probeer dan een rotsbloemenboeket. Schuif in je boeket. Jerry Flowers maakt bijzondere bruidsboeketten (alleen op aanvraag!). Ideaal voor bruiloften in alle klimaten en elk seizoen. Andere details zijn: Gestapelde zuilen (vernikkeld of met goud bedekt) Halve Maan boeketten laten sneeuwvlokken in het midden vallen. Jelly Belly (vernikkeld) boeketten in uw natuurlijke kleuren. Jello Uien Een onmiddellijk statement. Mooi in het appartement of op het landhuis.

7 Tips voor uw bloemist om naar uw bruiloft te komen

Heb een goede relatie met je bloemist. Alle bloemisten komen op de een of andere manier naar bruiloften om een gedenkwaardige gelegenheid te creëren. Kijk of uw bloemist uw bruidsboeket kan schikken! Bloemisten genieten van de verantwoordelijkheid om deel uit te maken van het bruiloftsgebeuren en willen uiteraard gevraagd worden om bloemen te maken waar het bruidspaar het meest naar verlangt. Plan zorgvuldig en kijk ernaar uit dat uw toekomstige bloemist uw speciale dag nog gedenkwaardiger zal maken. Architecturale bloemstukken zijn vaak uniek en opwindend. Maar vergeet niet dat u elk bruidsboeket vanuit de “kluizenarij” of de “verzamelaar” naar de bruiloft van het bruidspaar brengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.