Een carrière als beroepszangeres

 

 

 

 

 

Hier zijn enkele van onze voorbeeldantwoorden:

"Ik wilde basketbalspeler worden sinds ik vijf was. Op de middelbare school ging ik naar de fysiotherapieschool en speelde ik in het hoogspringteam. Op de universiteit ontdekte ik dat het onmogelijk was om als basketbalspeler te trainen. Dus besloot ik een opleiding tot choreograaf te volgen. Sindsdien ben ik meer gaan acteren."

"Ik wilde zangeres worden en er zijn nauwelijks zelfstandige zangers. Daarom wilde ik een carrière als professioneel zangeres en die zijn er niet. Ik wilde schrijver worden en er zijn nauwelijks schrijvers. Daarom wilde ik een carrière als literair agent. Ik sta op het punt om een schrijfsel in te sturen naar een artikeltournee. Het is erg spannend."

Ja, dit zijn enkele van de antwoorden die we zouden verwachten te horen tijdens een interview.

Vertel me over estates:

"Ik ging naar de gemeenschapsschool omdat ik op de universiteit wilde zijn. Ik kwam voor mijn bachelors maar realiseerde me dat ik het niet leuk vond. Ik kon van gedachten veranderen nadat ik naar Chicago was verhuisd. Op de community college studeerde ik criminologie, paralegal studies, Engels, Midden-Oosten studies, enzovoort. Ik vond een baan als jeugdbegeleider. Ik vond het geweldig omdat het me enorm uitdaagde om na te denken over hoe de maatschappij en de media werken.

"Met een achtergrond als opbouwwerker werk ik nu voor de federale overheid en doe ik onderzoek naar kastevorming in India. Daarvoor werkte ik met theics [Informatietechnologen] die webinhoud schreven en reacties terug kregen op mijn cv's. De cv's werden niet eens bekeken. De CV's werden niet eens bekeken."

"Mijn langetermijndoel is om te werken met banddirecteuren, grafisch ontwerpers, programmeurs en anderen in de mediakunst. Mijn doel is om in te breken in de wereld van deze mensen en te begrijpen hoe zij creëren."

Hoe zou je jezelf omschrijven en waarom denk je dat je goed zou zijn in deze baan?

"Ik omschrijf mezelf als een fervent liefhebber van vele mediavormen en ik heb een enorm respect en liefde voor het uitbeelden van karakters. Ik heb een bepaalde aandachttrekkende stijl die ik graag zou willen ontwikkelen. Dat komt tot uiting in mijn zang en acteerwerk. Waar ik echt van geniet is het zien van de opkomst en ondergang van mensen, het zien van hun transformatie. Ik ben gepassioneerd over het hooghouden van de kracht van karakter in elke gemeenschap en ik zou graag hetzelfde willen doen voor anderen."

Ik ben de tel kwijtgeraakt, maar ik denk dat er nog minstens een dozijn andere uitstekende vragen zijn die potentiële kandidaten hadden kunnen stellen. Ik ben er zelfs zeker van dat veel potentiële kandidaten deze vragen ook tijdens een sollicitatiegesprek hebben beantwoord.

Wat zijn de moeilijkste beslissingen om te nemen?

"Er zijn twee belangrijke aspecten: het afwegen van de risico/opbrengstverhouding en het nemen van een beslissing wanneer groei en andere onderbrekingen moeten worden onderbroken."

Wat kun jij inbrengen in dit bedrijf dat iemand anders niet inbrengt?

"Als ik mezelf in één woord zou moeten omschrijven, zou dat zijn: betrouwbaar. Verzekeren is een geweldig vak en ik wil er de ins en outs van leren."

Hoe heb je van deze functie gehoord?

"De contactpersoon die je noemde, Robert, heeft me eigenlijk doorverwezen naar de hiring manager. Ze stuurden me een voicemailbericht met de vraag of ik geïnteresseerd was in de functie. Ik heb het bericht beantwoord en ze vroegen me om hen te bellen als ik geïnteresseerd was. De organisatie was toen op zoek naar een HR Manager. Ik kreeg de Human Resources Manager aan de lijn en we spraken ongeveer 10 minuten. Het was vrij duidelijk dat de organisatie snel aan het groeien was en ik was nodig om nieuwe programma's te ontwikkelen om dat bedrijf te laten groeien. Ik bedankte ze voor de kans en ging weg."

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.