Duitse bescherming

Veiligheidskleding

Kappe zei: Duitse veiligheidskleding heeft gestandaardiseerd etiket na gestandaardiseerd etiket. Elk jaar markeren borden en gestempelde letters elk specifiek type kleding dat door de overheid is goedgekeurd. In het hele land zorgen vakbonden en ambtenaren ervoor dat alle bedrijven in hun land de hoogste kwaliteit leveren. “Natuurlijk kunnen er in de toekomst dingen veranderen,” zei Kappe. ”

Er zijn ook leveranciers die zorgen voor de fabricage van deze veiligheidskleding. Als een leverancier verandert, elimineert de fabrikant hem misschien niet helemaal, maar verandert hij iets anders. Er is gewoon niet één type veiligheidskleding.”— Het is niet definitief – maar het lijkt er zeker op. Iemand werd in een kerk beschoten door de bewakers van de kerk of door handwapen dragende politieagenten en de kogel ging door zijn gezicht en in zijn schedel. Ik denk dat wanneer je een paar mensen beschermt, in een kerk, en je weet dat er andere bedreigingen in de buurt zijn, de laagst geboden bescherming voldoende is.

Maar desalniettemin denk ik niet dat iemand het oneens zal zijn met de stelling dat het redelijk is om aan te nemen dat de kerk de nodige gewapende politie had om de zondagse diensten te bewaken en leden te beschermen die mogelijk gevaar liepen. Het feit dat niemand gewond is geraakt bevestigt dat, hoewel vuurwapens en wapens zelden worden gebruikt in de kerk met mensen die aanwezig zijn, het nog steeds gevaarlijk is om zulke dingen te laten gaan (h/t aan Gregory Bieber via Twitter ). “De kogel ging door mijn gezicht en in mijn schedel. ” — Kevin Ajemian [ onderschrift ] Maar nog steeds werd geen kerk geschaad in dit wereld veranderende incident, en je zou denken dat als er een gewapende beveiliging aanwezig is, er kogelvrije ramen in het heiligdom zouden zijn. Dat was niet zo. Er is in mijn recente berichten op gewezen dat kerken met vuurwapens moeten worden uitgerust, wat volkomen juist is. Maar, zoals ik in het verleden heb geschreven, zodra een etablissement open is voor het publiek, is er geen reden om te verwachten dat het onaantastbaar kan zijn. We zouden de door de staat voorgeschreven bescherming in de vorm van wapens niet moeten opdringen in meer reglementaire besluitvorming. Misschien had een kerkgenootschap de meest restrictieve omgeving voor de aanwezigheid van vuurwapens moeten kiezen, maar er zijn toch al geen “zero-tolerantie”-regels.

Lees meer:
Werkschoenen kopen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.